Nordic pizza company

Nordic Pizza Company – Home – Turku, Finland – Facebook

Nordic Pizza Company – Startside

Nordic Pizza Company Oy on perustettu vuonna 2019. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Turku, ja pääasiallinen toimiala Pizzeria.

Me olemme Nordic Pizza Company – kahden suomalaisen ja yhden uusi-seelantilaisen perustama… Eerikinkatu 8, 20100 Turku, Finland

Nordic Pizza Company Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät

Nordic Pizza Company Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Nordic Pizza Company. Pizza place. Finland Toistaiseksi suljettu. www.nordicpizzacompany.fi. ‘s profile picture.. 309 posts. 1,577 followers.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Nordic Pizza Company Oy (3009848-3) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Nordic Pizza Company (@nordicpizzacompany) • Instagram …

Yrityksen Nordic Pizza Company Oy (3009848-3) liikevaihto oli 1,5 miljoonaa euroa 2021 ja työllisti 16 henkilöä. Liikevaihto nousi 139,7 %.

Nordic Pizza Company Oy – Yleiskuva | Suomen Asiakastieto Oy

UUNI – pizzeria … Helmikuun pizza: The Greek … Y-tunnus: 3009848-3. UUNI – pizzeria. © 2023 Nordic Pizza Company Rekisteri ja tietosuojaseloste Käyttöehdot.

Yrityksen Nordic Pizza Company Oy (3009848-3) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

UUNI – pizzeria: Suoraan Uunista kotiin tai pöytään

Suoraan Uunista kotiin tai pöytään – UUNI – pizzeria

Nordic Pizza Company on parin suomalaisen sekä yhden uusi-seelantilaisen yhteistyön tuloksena Turun ytimeen syntynyt pizzaravintola.

Suoraan Uunista kotiin tai pöytään

Nordic Pizza Company – Arvostelut – Turku – DinnerBooking

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Nordic Pizza Company Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Nordic Pizza Company Oy | Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

Nordic Pizza Company Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Nordic Pizza Company Oy:n (Y-tunnus: 30098483) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 1,5 milj. €, liikevaihdon muutos 139,9 % ja henkilöstömäärä 9.

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Nordic Pizza Company Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

https://nordicpizzacompany.fi/menu/

Nordic Pizza Company Oy liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

Keywords: nordic pizza company, nordic pizza company turku, nordic pizza, pizza nordic, nordic pizza company menu, nordic pizza turku