Lidl pinokkio

Mainosfilmejä tekevät tunnetut elokuvaohjaajat – ja se näkyy

Mainosfilmejä tekevät tunnetut elokuvaohjaajat – ja se näkyy: ruokakaupan mainos nostaa kyyneleet silmiin

5.7.2022 — Viime joulun alla moni suomalainen liikuttui yllättäen ruokakauppaketju Lidlin mainoksen äärellä. Puuseppä ja nukke -mainos kertoi Pinokkiota …

Moni merkittävä suomalainen elokuvaohjaaja tekee myös mainosfilmejä. Asenteet niitä kohtaan ovat muuttuneet. Mainokset tuovat leivän pöytään elokuvaprojektien välissä.

Aloin itkemään, kun näin Lidlin pinokkio mainoksen – Vauva

8.12.2022 — Ja tuli joku taikahomma, minkä vuoksi Pinokkion nokka kasvoi aina, kun hän valehteli. Muistaako joku paremmin?

Se mainos yksinäisyydestä, jossa vanha mies ja Pinokkio

16.12.2021 — Koska se on Pinokkio. Minäkään en aluksi tajunnut sitä, koska olen nähnyt vain Disneyn luoman Pinokkio-hahmon, joka ei ole yhtään samannäköinen.

Lidl pokkasi klassikkosaduilla Kuukauden kamppiksen voiton …

Lidl pokkasi klassikkosaduilla Kuukauden kamppiksen voiton toista kertaa | Sanoma B2B

31.12.2021 — Lidlin joulukampanjan koskettava Puuseppä ja nukke -filmi herättää miettimään yksinäisyyden teemaa. Lidl käyttää joulukampanjassaan tuttuja …

Sanoman Kuukauden kamppis on kunnianosoitus hyvälle markkinointiviestinnälle. Sellaiselle, joka säväyttää, naurattaa, koskettaa tai joka on saanut aikaan sanomista. Lidlin joulukampanjan koskettava Puuseppä ja nukke -filmi herättää miettimään yksinäisyyden teemaa.

Todella paha mieli tuli tuosta Lidlin Pinokkio-mainoksest…

≫200007705 Mies on sitonut pinokkion tuoliin ja samalla käskee pinokkiota valehdella, kun mies on kontallaan pinokkiota kohti :(.

Suomen Punainen Risti – Facebook

Facebook

Muistatko Pinokkion? Tänä vuonna satu heräsi eloon Lidlin huikeassa kampanjassa, jolla tuetaan Punaisen Ristin ystävätoimintaa. Ehkä olet myös…

Muistatko Pinokkion? Tänä vuonna satu heräsi eloon Lidlin huikeassa kampanjassa, jolla tuetaan Punaisen Ristin ystävätoimintaa. Ehkä olet myös…

Jotain hyvin outoa ja karmivaa Lidl-SPR pinokkio …

Jotain hyvin outoa ja karmivaa Lidl-SPR pinokkio-mainoksessa ? Ja vieläpä joulu-mainos… – – Suomi24 Keskustelut

Jotain hyvin outoa ja karmivaa Lidl-SPR pinokkio-mainoksessa ? Ja vieläpä joulu-mainos… Anonyymi. 2021-12-24 14:50:39. Ilmoita.

Tulee mieleen että kuka näitä mainoksia suunnittelee ja tekee.

Keywords: lidl pinokkio