Kuukkeli pizza

Ravintola & Cafe Kuukkeli – Lapland North – Inari-Saariselkä

Ravintola & Cafe Kuukkeli – Lapland North

Valikoimassa ovat josta pizzat, hampurilaiset ja tietenkin perinteisemmät lappilaiset annokset. Ravintolassa on tarjolla myös majoittujien aamiainen.

Saariselän Kuukkelin Ravintola & Cafe Kuukkeli sijaitsee Saariselän keskusta Kauppakeskus Kuukkelin yhteydessä. A-oikeuksin varustettu Ravintola Kuukkeli on kahvilan, pikaruokalan ja rennon perheravintolan yhteensulautuma. Valikoimassa ovat josta pizzat, hampurilaiset ja tietenkin perinteisemmät lappilaiset annokset. Ravintolassa on tarjolla myös majoittujien aamiainen. Lämminruoka buffeesta voit päivittäin nauttia lounaan tai päivällisen. Kylmiä ja kuumia virvokkeita, erikoiskahveja sekä tuoreita leivonnaisia. Annoksia voi myös ostaa mukaan (take-away)

Kahvila-Ravintola Kuukkeli

Kahvila-Ravintola Kuukkeli – Saariselän Kuukkeli Oy

Ylimmästä kerroksesta löydät myös K-Market Kuukkelin osaston, jossa on mm. kodintarvikkeet, taloustavarat, markamuistot, tekstiilita ja retkeilytarvikkeet.

Saariselän Kuukkeli Oy: Tervetuloa Saariselän Kuukkelin …

Tervetuloa Saariselän Kuukkelin infosivustolle! – Saariselän Kuukkeli Oy

Kauppakeskus Kuukkelissa sijaitsee Saariselän ainoa ruokakauppa K-market Kuukkeli, Cafe Kuukkeli palveluineen, Majoitus Kuukkelin vastaanotto, Alko, Posti, …

Saariselän Kuukkeli Oy, Kiveliöntie 8,(Saariselän Kauppakeskus Siula) 99830, Saariselkä

Café Kuukkeli – Facebook

Café Kuukkeli. 806 likes · 40 were here. Tervetuloa Kahvila-Ravintola Kuukkeliin, Kauppakeskus Kuukkelin ylimpään, 2 kerrokseen.

Inari suosikkiravintolat kotiinkuljetettuna – Foodora

Tilaa ruokasi Inari suosikkiravintoloistasi | Nopein ruoan toimituspalvelu ✓ Tasokasta, maukasta sekä nopeaa ruokaa ✓ Sopivasti ajallaan.

“Not so good pizza” Review of Cafe / Restaurant Kuukkeli

Not so good pizza – Review of Cafe / Restaurant Kuukkeli, Saariselka, Finland – Tripadvisor

Cafe / Restaurant Kuukkeli: Not so good pizza – See 150 traveler reviews, 37 candid photos, and great deals for Saariselka, Finland, at Tripadvisor.

pizzeria kuukkeli – – Suomi24 Keskustelut

pizzeria kuukkeli – – Suomi24 Keskustelut

pizzeria kuukkeli. nappi*. 2009-09-11 13:26:51. Ilmoita. Hei! Millaista ruokaa saa em. paikassa? Intialainen on yleensä hyvää.

Hei! Millaista ruokaa saa em. paikassa? Intialainen on yleensä hyvää…

Yhteystiedot – Majoitus Kuukkeli

Majoitus Kuukkelin vastaanotto ja toimisto Saariselällä: … Kahvila – Ravintola Kuukkeli: … Kuukkelin Kotikeittiö – Pizza, kotileipomo ja take-Away

Pizza paistuu ja maistuu nuotiolla – Kuukkeli-lehti

Kuukkeli – Pizza paistuu ja maistuu nuotiolla

Kabanossia tikun nokkaan, sinappia päälle? Näinhän se usein menee, makkara on eittämättä nuotioeväiden kruunaamaton kuningas. Nuotiotuli taipuu silti moneen …

Kabanossia tikun nokkaan, sinappia päälle? Näinhän se usein menee, makkara on eittämättä nuotioeväiden kruunaamaton kuningas. Nuotiotuli taipuu silti moneen muuhunkin.

Keywords: kuukkeli pizza