Burger king liikevaihto

Burger King Helsinki, Rautatieasema – Y-tunnus: 2538302-8

Burger King Helsinki, Rautatieasema – Y-tunnus: 2538302-8 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Yrityksen Burger-In Oy (2031967-6) liikevaihto oli 18,3 miljoonaa euroa 2021 ja työllisti 35 henkilöä. Liikevaihto laski 1,9 %. Liiketoiminnan voitto oli 8 …

Finder.fi kertoo Burger King Helsinki, Rautatieasema yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Burger-In Oy – Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy

Liikevaihto nousi 12,1 prosenttia. Tilikauden tulos oli -363000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -8,8. Yhtiön omavaraisuusaste oli 37,3 prosenttia. Puhelin, 02 …

Restel Fast Food Oy | Yrityksen tiedot – Ilta-Sanomat

Burger King Corporation (lyhennettynä BK) on suuri kansainvälinen pikaruokaketju, jonka päätuote on hampurilaiset. Yhtiö perustettiin vuonna 1954 Miamissa …

Burger King – Wikipedia

Burger King – Wikipedia

BURGER KING® -ravintoloita on yli 14 000 ympäri maailmaa 88 maassa. … Franchiseyrittäjäyksikön arvioitu liikevaihto 1. vuonna €: 1 500 000.

Burger King – Suomen Franchising-Yhdistys ry

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Restel Fast Food Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Restel Fast Food Oy 2538302-8 – Kauppalehti

Restel Fast Food Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

29.6.2022 — Food Folkin liikevaihto vuonna 2020 oli 53,4 miljoonaa euroa, … Burger King toimii suomessa Restel Fast Food Oy:n alaisuudessa.

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Restel Fast Food Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Tällaista on purilaisbisnes Suomessa – Lista paljastaa …

Tällaista on purilaisbisnes Suomessa – Lista paljastaa voittajat ja häviäjät | Talouselämä

23.6.2019 — Ketjua hallinnoivan Restel Fast Foodin liikevaihto kasvoi viime vuonna kolmanneksen 523 miljoonaan euroon. Liiketappio kasvoi 4,8 miljoonaan …

McDonald’s ja Hesburger käyvät tiivistä kilpailua Suomen suurimman hampurilaisketjun tittelistä. McDonald’s hyötyi koronan aikana erityisesti laajasta autokaistaverkostostaan.

Burger King kasvaa tappioita pelkäämättä – Talouselämä

Burger King kasvaa tappioita pelkäämättä – “Investoinnit etenkin autokaistoihin ovat kalliita” | Talouselämä

13.11.2019 — Burger King menetti Yhdysvalloissa miljoonatulot, … Kun virhe lopulta korjattiin, ketjun liikevaihto lähti syyskuussa uudelleen nousuun.

Restel toi Burger Kingin Suomeen vuonna 2014. Tähän mennessä kumulatiiviset tappiot ovat olleet 11 miljoonaa euroa.

Burger King myöntää emämokan: Kukaan ei huomannut …

Burger King myöntää emämokan: Kukaan ei huomannut pientä yksityiskohtaa yhdeksään kuukauteen – 8 miljoonan tappiot | Makuja | MTV Uutiset

Burger King menetti Yhdysvalloissa miljoonatulot, koska antoi vahingossa tupla-alennuksen hampurilaiskampanjassa yhdeksän kuukauden ajan. 

Keywords: burger king liikevaihto